Opendeurdag Centre for Archaeological Sciences

De moderne archeologie kan niet zonder de mogelijkheden die de exacte wetenschappen bieden. Aan de K.U.Leuven werd daarom het Centre for Archaeological Sciences (CAS) opgericht, dat al deze ondersteunende wetenschappen overkoepelt.  Op 25 april zet het Centre for Archaeological Sciences haar deuren open voor het ruime publiek. De wetenschappers van het CAS tonen in hun labo’s hun wetenschappelijk onderzoek en geven tekst en uitleg bij hun wetenschappelijke activiteiten. De opendeurdag vindt plaats in Campus Heverlee, Celestijnenlaan 200, Gebouw E. Om praktische redenen worden twee rondleidingen voorzien (9.30u en 10.30u). Inschrijven kan door dit formulier in te vullen. Je ontvangt dan per e-mail een ontvangstbevestiging.

Via Archeonet.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.