Leuven city demo: racecars in the city

Op zaterdag 18 april 2009 zullen de wagens van de Belgian Touring Car Series 2009, samen met de VW Fun Cups in een parade door de straten van Leuven rijden. Vanaf 11:00 worden de auto’s getoond op de Grote Markt. Om 14:30 rijden ze onder politiebegeleiding in optocht langs de Bondgenotenlaan naar het Martelarenplein aan het station.

Op het Martelarenplein wordt elke racewagen opgesteld naast de gewone wagen van hetzelfde type zodat de verschillen onmiddellijk duidelijk worden. Ook voorziet men animatie zoals handtekeningensessies en demonstraties van pitstops.

Het programma van de ‘Leuven city demo: racecars in the city’ op zaterdag 18 april 2009:

  • Om 11:00 tentoonstelling van de wagens op de Grote Markt
  • Om 14:30 op een traag tempo in optocht naar het Martelarenplein
  • Om 15:00 tentoonstelling van de wagens op het Martelarenplein
  • Om 18:00 vertrekken de wagens uit Leuven

leuven_city_demo_racecars_in_the_city_2009

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.