Vierde editie Kunstroute-Leuven op 25 en 26 april

Opnieuw stellen een 40-tal kunstenaars en ambachtslui uit de Leuvense regio gratis hun atelier open voor het grote plubliek. Vele disciplines zijn vertegenwoordigd: glaskunst, beeldhouwkunst en assemblage, tekenen, schilderen, fotografie, video, keramiek, installatiekunst…

Kunstroute-Leuven is een unieke kans voor wie de sfeer wil opsnuiven van het professionele kunstenaarsatelier, contact wil leggen met de artiest of bijvoorbeeld technische vragen heeft.

Ga op ontdekkingstocht en val van de ene verbazing in de andere! Niet alleen ontdek je nieuwe, jonge of bekende kunstenaars om de hoek, ook de locaties op zich zijn de moeite. Het gaat zowel om historische plekken (Abdij van Vlierbeek, anatomisch theater…), verrassende kleine binnenwerelden in de binnenstad (jardins secrets), de klassieke “zolderkamer”, het onverwachte atelier achter het woonhuis als de ingepalmde slagerij, de smidse of het salon. Plaatsen waar je buiten het Kunstroute-Leuven weekend niet terecht kunt. Profiteer dus van de gelegenheid!

Het volledige routeplan met alle atelier-adressen van het Kunstroute-Leuven weekend (25-26 april, 10-18 uur) krijg je gratis bij In&Uit Leuven, bij de deelnemende kunstenaars en in de horecazaken op de Oude Markt. Meer info op www.kunstroute-leuven.be. Bekijk hier de folder met de deelnemers aan Kunstroute Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.