Sociale economie markt op het Martelarenplein

Zin in een groententaartje van Boerderij De Brabander? Een kaars kopen van De Vlaspit? Je fiets laten herstellen door VELO? Gratis proeven van al het lekkers van de streek aan het standje van de streekproductenwinkel van IGO-Leuven? Een koopje doen bij de Kringwinkel? Of wil je de schilderploeg van Wonen en Werken aan het werk zien?

Op donderdag 23 april willen de sociale economie bedrijven via een ‘sociale economie markt‘ hun aanbod aan producten en diensten bekend maken bij het grote publiek. De producten kunnen ook daadwerkelijk gekocht en geproefd worden. Minister Kathleen Van Brempt zal de markt tussen 15.00u en 15.30u bezoeken.

Praktische info
Locatie: Martelarenplein, station Leuven
Uur: 15.00u-20.00u

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.