ZAP!?

Opschudding in de Leuvense secundaire scholen. Toen de leerlingen na de paasvakantie op hun speelplaats arriveerden, bleken hun leslokalen ingepakt te zijn door het geheimzinnige ZAP! Ramen en deuren zijn behangen met grote affiches. Daarop alleen de volgende slogan: ‘Ik doe wat ik wil, ik ZAP!’ Niemand weet wie achter deze actie zit, of waar ZAP! voor staat. Wél duidelijk is dat het mysterieuze ZAP! zich op tieners richt, want de affiches doken op in alle Leuvense middelbare scholen. Wordt ongetwijfeld vervolgd …

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “ZAP!?”

ZAP! Vernieuwde tienerwerking van Jeugdcentrum Vleugel F
(on april 29th, 2009 at 22:41)

[…] Vleugel F, de Leuvense jeugddienst. Vorige week waren alle Leuvense middelbare scholen plots ingepakt met ZAP!-affiches. Deze week maandag kregen de secundaire scholieren een meetlatje met een url die het raadsel van […]