Olé Pistolé! 75 jaar chiro

Chiro bestaat 75 jaar in Vlaanderen. Het orgelpunt van het feestjaar wordt de ontbijtactie Olé Pistolé op zondag 26 april 2009. In heel Vlaanderen organiseren plaatselijke chiro-groepen die dag een evenwichtig en gezond ontbijt voor alle leden, leiding, ouders, oud-leiding, buren,… Met meer dan 200.000 deelnemers laat Chiro iedereen delen in de feestvreugde en zet op die manier haar buurtgerichte werking in de kijker.

In totaal zijn er in Vlaanderen 563 ontbijtacties, georganiseerd door 762 plaatselijke groepen. Ook enkele Leuvense chirogroepen doen mee aan Olé Pistolé: Chiro Vlierbeek, Chiro Spirit Heverlee, Chiro Don Bosco en Chiro Hekeko. De stad ondersteunt de ontbijtactie logistiek, promotioneel en financieel.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.