Interfacultair Improvisatiefestival – duoticket te winnen

In het Interfacultair Improvisatietoernooi nemen de Leuvense faculteitskringen het tegen elkaar op in een improvisatie-strijd. Onder streng toezien van een professionele jury strijden duo’s van elke faculteit voor de overwinning. Welke kring gaat dit jaar met de felbegeerde beker aan de haal?

Dit kom je te weten op woensdag 6 mei om 20u in de Parthenonzaal van het MgrSencie Instituut (Erasmusplein 2) in Leuven.

Tickets en meer info op www.preparee.be. Leven in Leuven geeft één duoticket weg aan de snelste lezer die ons contactformuliergewijs zijn of haar volledige naam, vergezeld van de uitroep Preparee! bezorgt.

improvisatiefestival

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Interfacultair Improvisatiefestival – duoticket te winnen”

Carolien
(on april 26th, 2009 at 0:49)

De duotickets zijn de deur uit.