Vijfde Vlaamse Ruimtevaartdagen

De vijfde editie van de “Vlaamse Ruimtevaartdagen” vindt plaats van vrijdag 8 tot en met zondag 10 mei 2009 in de Brabanthal. Deze editie zal niet enkel de lancering van Frank De Winne in het daglicht stellen, maar ook het “Jaar van de Sterrenkunde 2009″. De Vlaamse luchtvaartindustrie is eveneens vertegenwoordigd.

Ontdek tijdens deze dagen alles over de ruimte. Verschillende standen bemand door de Vlaamse ruimtevaartindustrie, wetenschappelijke instellingen en andere actoren op het vlak van lucht- en ruimtevaart en sterrenkunde, workshops en lezingen nemen je mee in de fascinerende technologie van lucht- en ruimtevaart. Ontdek deze boeiende sector en de toepassingen ervan in het dagelijks leven.

Buiten brengen telescopen de zon in beeld en kan je je eigen water- of luchtraket lanceren, die je tijdens een van de workshops bouwt. In het planetarium wordt de sterrenhemel geprojecteerd en op het podium en in het auditorium staan boeiende sprekers klaar om met jullie hun passie voor lucht- en ruimtevaart te delen.

Openingstijden: 
vrijdag 8 mei van 9.00 tot 16.00 uur
zaterdag 9 mei en zondag 10 mei van 10.00 tot 18.00 uur

De inkom is gratis. Meer info op vlaamseruimtevaartdagen.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.