Comedy@Kosmopol

De op één na laatste Roadkill editie van dit seizoen komt eraan, één van de laatste kansen om je komische batterij op te laden voor de comedians er 2 maanden uitgaan.

Op 9 mei ziet de line-up er als volgt uit:

  • Thomas Schraepen is in z’n vrije tijd ook tapper op de wereldbekende oude markt in Leuven.  Sinds een aantal maanden waagt hij zich aan stand up comedy en komt voor het eerst z’n ding doen in Kosmopol.  Ziet hij Bill Gates nu graag of niet?
  • Sven Ceuppens deed z’n allereerste comedy-optreden een jaar geleden in Kosmopol, hij komt deze keer z’n jubilee vieren…u mag zelf kiezen welke jubilee.
  • Guy Folie komt foliekes verkopen…wat moet je anders met die naam?
  • Bart Cannaerts is headliner van dienst.  Als winnaar van Culture Comedy Award 2006 en Humo’s Comedy Cup 2007 speelde hij vorig seizoen een afgeladen vol Kosmopolzaaltje plat, hij komt het nog is overdoen.  Bart is inmiddels ook regelmatig te zien op tv, zo deed hij een verdienstelijke poging om de slimste mens te worden en versiert hij zonder gène vrouwen in “Mag ik u kussen?”  Hij blijft in de eerste plaats echter stand up comedian en zal dat zaterdag bewijzen ook.
  • Seppe Toremans doet z’n MC ding nog eens.  Rookt hij nog steeds niet of hoe zit dat nu precies?

Place 2B: Kosmopol, Martelarenplein 10, Leuven, deuren 20u30, start 21u00 en vol = vol!

roadkillcomedy20_web

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.