Buurtcultuur: voor meer cultuur in je buurt

Wie dit jaar een buurt- of straatfeest organiseert, kan beroep doen op de keuzelijst ‘Buurtcultuur’ voor optredens, straattheater, animatie, … De lijst bevat 37 verschillende artiesten, er is dus voor elk wat wils.

Met buurtcultuur wil de stad Leuven de culturele bedrijvigheid en de contacten in de verschillende buurten stimuleren. Net als voorgaande jaren is er voor de organisatoren van buurt- of straatfeesten een keuzelijst opgesteld met beschikbare animatie en artiesten. De stad Leuven komt voor 75% van de uitkoopsom tussenbeide, met een maximum bedrag van 250 euro per feest. Daarenboven krijgt elk buurtfeest 40 opdrukaffiches om het aanbod bekend te maken.

Geïnteresseerd in een portie cultuur op jouw buurt- of straatfeest? Data en voorkeuren kunnen tot zaterdag 21 juni 2008 worden doorgegeven, neem contact op met 30CC@leuven.be of tel 016/23 84 27. 

Buurtcultuur is een initiatief van de werkgroep vrijetijdsparticipatie, een samenwerking van Leuvense organisaties uit de culturele sector, het buurtwerk, de welzijnssector, de jeugdsector, de integratiesector en de Derde Wereldorganisaties.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.