Carrousel: geslaagde eerste editie!

30CC en Heverlee beleefden zaterdag een meer dan geslaagde eerste editie van Carrousel met meer dan 2.500 aanwezigen!

Met dit nieuwe project bracht 30CC de culturele verenigingen en buurt- en wijkcomités uit de deelgemeente Heverlee samen. Meer dan een jaar werd hard gewerkt aan de voorbereiding van het Carrouselprogramma. Het was een intens proces waarbij de verenigingen, de buurt- en
wijkwerkingen en 30CC mekaar vonden.

Het resultaat van deze samenwerking was een origineel, boeiend en zeer divers programma op drie locaties: de Abdij van Park, het Arboretum van Heverleebos en het Sint-Lambertusplein.

Het Grand Diner was beslist de grootste openluchtfeestdis van de stad! De keuze was uitgebreid en het talrijke publiek had grote honger. Alle kraampjes en kramen verkochten, de ene na de andere, in een snel tempo uit!

Les Truttes zorgden daarna voor nóg meer ambiance op het grasplein naast de Sint-Lambertuskerk. En met Sax the DJ sloeg jong en minder jong Heverlee onweerstaanbaar aan het dansen.

Gesteund door dit succes start 30CC nog dit jaar met de voorbereidingen voor Carrousel 2011, samen met cultureel Kessel-Lo!

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Carrousel: geslaagde eerste editie!”

Fons
(on mei 20th, 2009 at 10:26)

Ja we hebben ons goed geamuseerd in Heverlee! Alleen verkochten de kraampjes iets te snel uit. En daarna was het bier ook nog eens uitverkocht! Dus een beetje een slachtoffer geworden van zijn eigen succes denk ik.

 
Sandrine
(on mei 20th, 2009 at 11:04)

Er zijn fotos getrokken en ze zeiden dat we die hier op deze site konden vinden. Kan iemand mij zeggen waar ergens?
Groetjes

 
Carolien
(on mei 20th, 2009 at 12:23)

@Sandrine: Foto’s vind je bij het artikel elders op deze pagina: http://leveninleuven.be/2009/05/17/carrousel-heverlee-abdijculturen/