Graffiti v2.0

Bruul graffiti

Bruul2

Bruul3

Bruul4

Zoals beloofd: foto’s van de Muur in de Bruul. ^_^

Zouden er graffiti workshops bestaan voor dertigplussers?

Ik fiets strakjes alleszins naar de Lowdown voor een extra bus Punk Pink.

To be continued ;)

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Graffiti v2.0”

Carolien
(on mei 22nd, 2009 at 14:20)

Als er zo geen workshops bestaan, dan is dat volgens mij zeker een gat in de markt!

 
Ingrid
(on mei 22nd, 2009 at 14:41)

Hopelijk zijn er gatenvullers die dit lezen :-)
‘k kan moeilijk zoiets organisere enkel voor mezelf :-D Hoewel… *engelensmiley*

 
jensjeppe
(on mei 24th, 2009 at 21:51)

Gôh, mijn geheugen laat me nu in de steek maar gisteren heb ik nog zitten lachen met mijn vader. Hij toonde mij iets (artikel Laatste Nieuws?) waarbij hij zei ‘Nu kunnen wij ook nog leren om grafitti te spuiten’. Het was inderdaad ergens een workshop Grafitti maar voor… ouderen (ik denk 60+). Ik meen het hoor. ;-)
Helaas kan ik de bron zo meteen niet vinden.