Dag van het Park op 31 mei

Zondag 31 mei is het feest geblazen! Dan gaat de negentiende editie van de Dag van het Park door in heel Vlaanderen. Meer dan honderd gemeenten zetten hun beste beentje voor om hun parken feestelijk in te kleden voor dit grootse gebeuren. Natuurlijk mag de stad Leuven niet ontbreken bij de deelnemers.

Op 31 mei kan je de ganse dag in de Kruidtuin terecht voor een goed gevuld programma. Je kan er deelnemen aan een geanimeerde groene wandeling met gids, kijken hoe hout omgezet wordt in allerlei objecten, knutselen, luisteren naar kruidtuinverhalen van de vertelfee Arwen, kijken naar een presentatie honingslingeren door de imker, deelnemen aan een initiatie boogschieten en proeven van kruidige liefdesdrankjes. De dag wordt afgesloten met kruidige liefdesversen van het dichterscollectief Mengmettaal.

Bekijk het volledige programma in PDF-formaat.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.