Sint-Jansschool wint ‘Droom je school’

Gisteren werden de winnende projecten bekend gemaakt van Droom Je School, waarbij 50 scholen 5000 euro kunnen winnen om hun droomproject te realiseren. De Sint-Jansschool in Leuven zit bij de winnaars. Hun project heet ‘Warm nest’ en dit bouwt verder op het vormingsprogramma rond vogel Toeka dat nu al in de school wordt gebruikt. De plannen bestaan uit het inrichten van knusse hoekjes in de schooltuin. Er wordt plaats gemaakt voor reuzennestkasten met themahoekjes, een klimmuur, een nieuwe speeltoren en een ‘Toekanest’. Verder komt er ook nog een themabibliotheek en een praatruimte. Hopelijk zijn de werken af tegen het volgend schooljaar zodat de volgende lichting kinderen hier al van kunnen genieten!

droomjeschool

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.