Roadkill Comedy: Ladies night

De laatste Roadkill Comedy van dit seizoen komt eraan op zaterdag 13 juni. Het seizoen wordt afgesloten met een heuse LADIES NIGHT! Comedians van dienst zijn uitsluitend vrouwen:

  • Lies Lefever: een ietwat aparte verschijning met een al even aparte humor. Lies is hèt nieuwe comedy talent van het voorbije seizoen!
  • Peggy Vandooren bakt pannenkoeken, ontdekt spaarlampen en h(p)ekelt de chiwawa van Paris Hilton. De wereld door de ogen van een vrouw met een gezonde dosis zelfspot. Een set vol vuur, energie en siliconen.
  • Öznur Karaca kwam in 2004 bij de halve finales van de Culture Comedy Award voor het eerst bovendrijven, in 2006 stond ze in de finale van het Deltion Cabaretfestival in Zwolle en dit jaar was één van de 6 finalisten van Canvas Comedy Award. Öznur staat er intussen ook met een eigen avondvullende show “Bleek”.
  • Jovanka Steele woont met haar Amerikaanse roots sinds enkele jaren in België. Met gevatte humoristische beschouwingen maakt ze o.a. haar verbazing over de “kleine en toch grote cultuurverschillen” kenbaar. Jovanka toerde eind jaren negentig door Engeland waar ze, gesmeten in het ruwe Engelse publiek, haar sporen als zeer sterke comedienne verdiende. In de lage landen vervolgt ze haar succesvolle weg met optredens in o.a. Raymann is laat (Nederland) en Comedy Casino op Canvas. Door haar charme en doortastende zin voor humor krijgt ze elk publiek op haar hand. Ze speelt in een zeer toegankelijk Engels wat trouwens de leukste taal is voor comedy.
  • Hanz met de banjo (MC): kan hij zich als enige man rechthouden tussen al dat vrouwelijk geweld?

Wees er zeker bij, want het is de laatste Roadkill Colmedy van dit seizoen dan is het wachten tot september!

Place 2B: Martelarenplein 10, Leuven. Deuren 20u30, start 21u00, inkom €3 en vol = vol!

roadkill comedy 21

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.