Gratis terrasfilms

Het einde van Cinema ZED’s filmseizoen is in zicht en dat betekent: Terrasfilms!

Naar jaarlijkse traditie – nu al 27 seizoenen op rij – kan u heel de maand juni genieten van een fijne reeks openlucht filmvertoningen op het binnenplein van STUK. En om het feest compleet te maken: de toegang is GRATIS!

De films worden vertoond op 2 mega-schermen die opgesteld staan op het binnenplein van Kunstencentrum STUK, Naamsestraat 96, Leuven. De vertoningen starten zodra de zon volledig onder is, rond 22u30. Iedere voorstelling wordt onderbroken voor een pauze van een tiental minuutjes. Het STUKcafé laaft de dorstigen. Eigen drank is niet toegestaan. Meer gedetailleerde info over de films vindt u op de website van Cinema ZED: www.cinemazed.be/terrasfilms
affiche_terrasfilms_2009

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Gratis terrasfilms”

Shari
(on mei 28th, 2009 at 23:10)

Ik vind het niet zo fijn dat ze terrasfilms doen in een studentenstad in de maand van de examens… Ik wou namelijk heel graag gaan!

Of is het net de bedoeling dat ze niet overspoeld worden door studenten?
En zijn er zoveel studenten nog in juli dan…?

 
Ingrid
(on juni 9th, 2009 at 17:05)

De terrasfilms zijn in eerste plaats voor studenten. 1: ze starten vrij laat, ideaal om na de blok nog ff een frisse neus te gaan halen…, 2: ze zijn gratis en 3: ze worden tijdens de week gedraaid, aangezien de meeste studenten in het weekend naar huis gaan.
We merken ook dat het publiek van de terrasfilms voornamelijk studenten zijn, ondanks dat iedereen uiteraard meer dan welkom is!