Bart Peeters en A Brand headliners op Marktrock 2009

Bart Peeters en A Brand zijn de twee headliners van Marktrock, dat dit jaar op 14 en 15 augustus plaatsvindt. Op de Oude Markt spelen op vrijdag naast A Brand ook The Kids, Freaky Age, Hermanos Inglesos, Belgian Asociality en The Sedan Vault.

Een dag later is het de beurt aan Bart Peeters, Yevgueni, Selah Sue, Drive Like Maria, The Galacticos en La Fille D’O.

Zoals organisator The Entertainment Group (TEG) al in januari aankondigde krijgt Marktrock dit jaar een affiche die 100 procent van Belgische makelij is. Het zwaartepunt ligt net als vorig jaar op de Oude Markt. Nieuw is dat de concerten op dit plein voor het eerst sinds vele jaren weer gratis zijn. Dit was onder meer mogelijk door het feit dat Leuven het festival voor het eerst een toelage geeft. Marktrock krijgt 100.000 euro.

De concerten op de Oude Markt zullen worden gepresenteerd door Studio Brussel-dj Siska Schoeters. De activiteiten op andere plaatsen in de stad zullen pas later worden bekendgemaakt. Het enig tipje van de sluier dat woensdag werd gelicht is dat er op de Grote Markt een Stella Marktrock Terras zal worden ingericht met King DJ als “resident dj”.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Bart Peeters en A Brand headliners op Marktrock 2009”

Coudie
(on juni 11th, 2009 at 21:42)

Ik ben toch niet helemaal ondersteboven van de affiche. Hopelijk staat er interessanter volk op één of ander zijpodium. Afwachten dus.