De langste dag in Leuven

Braderie ‘De Langste Dag’ is ondertussen een begrip geworden in het Leuvense. Ook dit jaar kan je op zaterdag 20 juni weer naar hartelust rondslenteren in de Leuvense binnenstad. In Heverlee (verkeersvrije Naamsesteenweg) kan je op zondag 21 juni terecht voor een tweede braderie.

De Langste Dag, een organisatie van Middenstand Groot Leuven, is omwille van de brede regionale uitstraling en de aangeboden animatie uniek in Vlaanderen en zorgt voor fijne shoppingmomenten voor zowel de winkelende bezoekers als de Leuvense handelaars. Deze laatsten kunnen zich onderscheiden door meer dan tien dagen vóór de eigenlijke soldenperiode reeds een prijzenkorting toe te kennen aan hun klanten.

Zaterdag 20 juni 2009 kan je in een verkeersvrije binnenstad naar hartenlust shoppen in vele honderden winkels. De straten worden opgevrolijkt door animatiegroepen uit binnen- en buitenland. Op deze lange winkeldag staan ook de Leuvense terrasjes uitnodigend op jou te wachten!

Meer info op de site van De Langste Dag.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.