Zomer van Sint-Pieter 2009

Voor de achtste maal geeft 30CC, in samenwerking met het Brusselse festival Midis-Minimes, aan vooral jonge (Belgische) muzikanten een podium tijdens de zomermaanden. De reeks biedt opnieuw een veelzijdig muzikaal palet met wereldmuziek, klassieke muziek en meer hedendaags klassiek werk. Een zomer lang worden muziekliefhebbers om 12.15u verwend met lunchconcerten op dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag.

De Zomer van Sint-Pieter loopt van dinsdag 30 juni tot en met vrijdag 28 augustus 2009 met uitzondering van 21 juli en een kleine rustpauze van 11 t.e.m. 14 augustus in de Sint-Pieterskerk of het Wagehuys. Het volledige programma vind je op de site van de stad Leuven en op de site van de Zomer van Sint-Pieter.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.