Hapje-Tapje

Vanmiddag was de persconferentie van Hapje-Tapje.

Luc Ponsaerts en Rikky Evers waren er de eerste editie bij, en ook vandaag lichtten ze toe.

Leuven is Stad van de Smaak en dat vindt Hapje-Tapje fijn. Op de Grote Markt vind je dan ook een combinatie van enkele ouwe bekenden, nieuwe players en lekkers tout court. De Kapblok smeert Leuvense Paté, het relatief nieuwe restaurant Botaniq (waar anders dan in de geburen van mijn favo plekje in de stad: de Kruidtuin) presenteert smakelijke hapjes en natuurlijk is er ook genoeg vloeibaars om dat allemaal weg te werken.

Op de Oude Markt kan je verder je dorst lessen, en in de Muntstraat en op het Hogeschoolplein stellen hoofdzakelijk Leuvense restaurants en traiteurs zich aan u voor. Keur, proef, evalueer en keer later eens terug om de menu uit te pluizen.

En dan is er nog muzikale en andere animatie. Buikdansen bijvoorbeeld, misschien handig om de extra kcal even mee weg te werken?

Persoonlijk kijk ik uit naar de Barmannenrace.

Niks dan respect voor die mannen, en ik gun ze één voor één een podiumplaats.

Start to run!

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Hapje-Tapje”

Ingrid
(on juni 24th, 2009 at 18:14)

… en alle info zo gauw mogelijk op http://www.hapje-tapje.be. Hopelijk morgen, na meeting 14bis!