Mattiz: cocktail- en tapasbar

MattizWie houdt van lekkere cocktails kan in de Naamsestraat zijn hart ophalen in Mattiz. In hippe zeteltjes (check de eerste verdieping!) kan je een keuze maken uit een gigantische kaart die zowat elke cocktail op aarde moet bevatten. Prijzen liggen rond de € 6,5. Kies je een cocktail uit de “Fab 5″, een lijstje dat tweewekelijks wordt aangepast, betaal je maar € 5 voor een stijlvol cocktailglas vol plezier.
De tapas heb ik nog niet geprobeerd, maar als het kwaliteitsniveau vergelijkbaar is met dat van de cocktails, zijn ook die dik in orde.

Praktisch

Mattiz: cocktail- en tapasbar
Naamsestraat 53
http://www.mattiz.com/ of op Facebook
Een persoonlijke favoriet: Daiquiri

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Mattiz: cocktail- en tapasbar”

Carolien
(on juli 10th, 2009 at 16:44)

Onbegrijpelijk dat ik hier nog altijd niet geweest ben!

 
Mette
(on augustus 4th, 2009 at 18:27)

Thanks voor de tip. Het was me eigenlijk nooit opgevallen dat er tussen de restaurantjes (en schreeuwerige videotheek) in de Naamse ook een cocktailbar was. Bij deze uitgetest en ik kan me wel vinden in de review hierboven: prima cocktails, gigantische kaart een een Fab 5 selectie die uitnodigt om eens iets nieuw te proberen.

 
Cocktails
(on oktober 24th, 2009 at 15:26)

[…] een gezellige avondje gehad met lekker eten en goeie cocktails in het voortreffelijke gezelschap van Lime en vriend. Iets te goeie cocktails, want ik voelde me […]