Nieuw parcours Aha! WetenStappen

Aha! WetenStappen in Leuven is een wetenschappelijk wandelparcours langs de Leuvense universiteit en de 3 Leuvense hogescholen. Vanaf juni 2009 staat Aha! WetenStappen volledig in het teken van Passie. Daarmee sluit dit wandelparcours perfect aan bij de openingstentoonstelling van M ‘Rogier van der Weyden 1400|1464 – De Passie van de Meester‘ op 20 september 2009.

Knappe koppen van de Leuvense universiteit en hogescholen hebben heel hard nagedacht over passie. Zijn er dieren die elkaar eeuwig trouw blijven? Bestaat een ‘crime passionnel’? Speelt passie ons parten in de winkel? Dat en nog veel meer kom je te weten tijdens dit gratis wandelparcours.

Aha! WetenStappen is een wandelparcours zonder gids. Bij In&Uit Leuven ligt een gratis brochure met het volledige wandelparcours klaar. Voor 3 euro is er een cahier met uitgebreide info over alle vragen en antwoorden.

Meer informatie op de site van de stad Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.