Feestmarkt Kessel-Lo

Feestmarkt Kessel-Lo 21 juli 2009.

Dit jaar zijn we toe aan de vijfde editie van de Feestmarkt te Kessel-Lo. Vijf jaar geleden was het de bedoeling om éénmalig een Feestmarkt te organiseren ter gelegenheid van 50 jaar markt en dit viel toen juist op 21 juli.
Het werd onverwacht een groots succes, waarna besloten is om de traditie verder te zetten, met verleden jaar nog een groter succes.

Ondertussen is de hele organisatie weer een beetje gegroeid. Meer en meer lokale handelaars hebben toegezegd om mee te werken. Spijtig genoeg kunnen we geen volledige afsluiting van het plein bekomen, anders konden we uitgroeien tot een volledige feestmarkt, inclusief braderie.

De Feestmarkt komt tot stand met hulp van de Marktliedenbond, lokale handelszaken, Stad Leuven en de Tempovrienden.

Wat valt er dit jaar op 21 juli te beleven:

37_affichekl1In het centrum van het plein, een speciale markt met vrijwel volledig andere marktkramers dan op de normale woensdagmarkt.
Een rommelmarkt in de Jozef Pierrestraat en volgens het aantal plaatsen ook een gedeelte van het De Becker Remyplein (hiervoor is nog steeds in te schrijven, prijs is 5euro voor 4 meter).

De speciale markt en rommelmarkt vangen aan om 12u en eindigen tegen 20u

Buiten bovenstaande hebben we ook nog verdere animatie die zicht afspeelt aan de kant van de kapel (omdat dit gedeelte verkeersvrij mag zijn).Voor de kleineren zijn er kermisattracties voorzien.

Voor de “groteren” staat er een non-stop muzikale animatie op het programma (aan de kapel), met op het podium:- B-Stoned
– Red Rooster
– Moustache
– The Hattricks

Het muzikale programma zal aanvangen op 14u om te eindigen om 22u

Natuurlijk is er voor de dorstigen genoeg drank en terras voorzien. En zijn natuurlijk ook standjes voorzien voor het vullen van de maag.
De Mannen van 66 en de Tempovrienden staan in voor de “drankbevoorrading”.

De Tempovrienden

Willy Heps
0475/25.04.05 of 016/35.09.09 na 14u
tempovrienden@cafetempo.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.