Nocturne in de Kruidtuin

De Leuvense Kruidtuin is vrijdag 31 juli ‘the place to be’ voor alle liefhebbers van hiphop, graffiti, turntablism en breakdance. Kennis maken met de verschillende takken van de hiphopcultuur? Het kan, dankzij Zomer in de Kruidtuin 2009.

Grensverleggend. Dat is de 21ste editie van Zomer in de Kruidtuin. Heel de zomer lang zijn hedendaagse en aparte werken van graffiteurs en andere street artists te bewonderen in de Kruidtuin. Met Rogier Van Der Weyden als rode draad ontstaat een verrassende kruisbestuiving tussen klassieke middeleeuwse schilderkunst en moderne expressievormen. Bezoekers worden bovendien getrakteerd op een prachtig stukje natuur in de Leuvense binnenstad.

Op 31 juli bereikt de tentoonstelling één van haar hoogtepunten. De Kruidtuin blijft die dag uitzonderlijk langer open. Deze nocturne is een exclusieve gelegenheid om de tentoonstelling bij valavond te bezoeken. Bovendien wordt vanaf 18u het nodige entertainment voorzien. Maak je klaar voor breakdance battles en live optredens van o.a. Juz Kiddin, L’ame Buccale, Phillibustas, Killa Tactics en Kern Koppen (NL).
Daarnaast zal Radio Scorpio dj’en in de Oranjerie, én live uitzenden van bij het Poortgebouw.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Nocturne in de Kruidtuin”

Riot Squad tijdens Scorpio live
(on augustus 11th, 2009 at 9:34)

[…] Riot Squad trad op tijdens Scorpio live op de Nocturne in de Kruidtuin. […]