Beleuvenissen Special – bespreking

Vijdagavonden in juli zijn sinds jaren synoniem met Beleuvenissen, gratis muziek van gekende en minder gekende muzikanten op podia op de Leuvense pleinen. Was het op het Hogeschoolplein nog betrekkelijk rustig voor het optreden van Truephonic, op de Vismarkt kon je op de koppen lopen toen The Magical Flying Thunderbirds hun mix van bekende hits en ambiance op het publiek loslieten. The Magical Flying Thunderbirds slagen er op een fantastische manier in het publiek mee te slepen. De papa van het kindje van Mega Mindy was dé publiekslieveling en toen hij het lijflied van Mega Mindy zong, zong gans de Vismarkt mee. De roep “We want more” op het einde van hun optreden klonk dan ook zeer overtuigend.

Enkele foto’s:
Beleuvenissen Special - Truephonic

Beleuvenissen Special - Truephonic

Beleuvenissen Special

Beleuvenissen Special - The Magical Flying Thunderbirds

En een filmpje:

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Beleuvenissen Special – bespreking”

Marktrock 2009 - vrijdag
(on augustus 15th, 2009 at 13:40)

[…] het publiek op te bouwen. Dat vind ik toch lichtelijk overdreven, zeker nadat ik op Beleuvenissen The Magical Flying Thunderbirds aan het werk gezien heb. Het muziek was ok, maar echte meezingers zaten er niet […]