Wandelende Persvoorstelling 36ste Meyboomplanting Leuven

Vriendenkring “Mannen van 1959″ i.s.m. de Leuvense Meyboomgezellen, het Verbond der Jaartallen, de stad Leuven en AB Inbev organiseren op zaterdag 25 juli 2009 om 15.00u hun traditionele Wandelende Persvoorstelling n.a.v. de 36ste Meyboomplanting Leuven op zondag 9 augustus 2009.

Er wordt verzameld omstreeks 14.15u aan de zetel/lokaal café Marie-Thérèse op het Martelarenplein 1 aan het station. Onze Brusselse vrienden zullen eveneens van de partij zijn met hun gezellen van Sint-Laurentius , de buumdroegers , de gardevils , de meyboomfanfare en de poepedroegers met enkele van hun reuzen.

Omstreeks 15.00u vertrekken we in stoet via Martelarenplein – Tiensevest – Diestsestraat – Vanderkelenstraat – Bondgenotenlaan – Fochplein naar de Raadskelders van het Leuvense Stadhuis op de Grote Markt waar omstreeks 16.15u de persvoorstelling 2009 zal plaatsvinden.

Daarna trekken we via de Naamsestraat – Zeelstraat – Oude Markt – Kortestraat – Grote Markt – Tiensestraat – H.Hooverplein – Ladeuzeplein – Vital De Costerstraat – Bondgenotenlaan terug naar het Martelarenplein waar in de Zetel/Lokaal van de Leuvense Meyboomgezellen Café Sport (Martelarenplein 13)  een broodmaaltijd wordt aangeboden aan onze Brusselse Vrienden.

Daarna vertrekken onze Vrienden terug naar Brussel

Hou alvast zondag 9 augustus 2009 vrij en kom vanaf 15.30u naar de Grote Markt waar de 36ste Meyboomplanting vóór 17.00u een feit zal zijn.
De Meyboomplanting gaat uiteraard gepaard met optredens van diverse groepen.

TOT DAN!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.