Nu vrijdag: Scorpio live op Nocturne in de Kruidtuin

Deze vrijdag 31 juli kan je naar de Nocturne van Zomer in de Kruidtuin. De poorten van het park sluiten dan uitzonderlijk pas om 24 uur. Vanaf 18 uur kan je die avond genieten van een resem hiphopoptredens met onder andere Riot Squad, Killa Tactics en Kern Koppen. Ook Scorpio is op de Nocturne aanwezig: je kan er doorlopend naar een Scorpio dj-set in de Orangerie.

En er is nog meer! Radio Scorpio zendt de optredens immers live uit vanop Nocturne en zorgt tussendoor voor interviews met de deelnemende groepen. Wie er vrijdag niet bij kan zijn, hoeft dus niet te treuren. Je kan deze avond immers gewoon volgen vanuit je luie zetel volgen door vanaf 17u30 af te stemmen op 106FM.

Radio Scorpio hoopt jullie vrijdagavond alvast in groten getale te mogen verwelkomen, zowel in de Kruidtuin als op 106FM!

Hieronder vind je een volledig programmaoverzicht van de Nocturne:

Er zijn 3 reacties op “Nu vrijdag: Scorpio live op Nocturne in de Kruidtuin”

Nu vrijdag: Scorpio live op Nocturne in de Kruidtuin
(on juli 28th, 2009 at 18:12)

[…] Nu vrijdag: Scorpio live op Nocturne in de Kruidtuin Tags: drieduizend-be, facebook, festival, leven-in-leuven, muziek, nocturne, party, radio-scorpio, restaurants, scorpio, stand-upcomedy, tentoonstelling […]

 
Ingrid
(on juli 29th, 2009 at 18:34)

Toch ook leuk om weten dat de fijne vzw Leuvenement hier achter zit!

Samen met die andere fijne vzw Straatrijk :-)

En Scorpio dus!

Drie vzw’s! Komt dat zien!

 
Riot Squad tijdens Scorpio live
(on augustus 11th, 2009 at 9:33)

[…] Squad trad op tijdens Scorpio live op de Nocturne in de […]