Hapje Tapje weer groot succes

Zondag vond de 21e editie plaats van Hapje Tapje, het Leuvense festijn voor de smaakpapillen. Rond de middag leek het er op dat deze editie een beetje in het water zou vallen door aanhoudende regenbuien, maar toen het even later toch droog werd en bleef, stroomde de massa toe. Meer dan 40 Leuvense restaurants boden in de historische binnenstad hapjes aan aan democratische prijzen. Op de Oude Markt vond er traditioneel een biermarkt plaats waar je in quasi alle café’s kon proeven en genieten van bekende en minder bekende (streek)bieren.

Naast een eet- & drankfestijn zorgden de organisatoren ook weer voor een pak randanimatie met onder andere de barmannenrace (dit jaar gewonnen door Café Oase), straattheater & -muziek en een afsluitend optreden van de meisjes van de Twins op de Oude Markt.

Wie er niet bij was, had ongelijk!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.