Er zijn 3 reacties op “Marktrock 2009 – impressies uit de blogosfeer”

LJ
(on augustus 19th, 2009 at 13:38)

Omdat ik zelf niet de gelegenheid heb gehad te bloggen over ons plaatselijke stadsfestivalletje (vergane glorie!) wil ik er hierbij graag aan toevoegen dat mijn eigen, enige Marktrockervaring dit jaar bestond uit het gebruik van de geweldige fietsenparking op het Ladeuze, en dan nog gedwongen omdat je als fietser gewoon nergens anders in ‘t centrum mocht parkeren, gevangen in je eigen stad als wij Leuvenaars zijn als Marktrock heerst. Enfin, na alle omweg om er te geraken (want ik mocht niet eens door de Parijsstraat!) ontdekte ik vandaag dat de fietsenoppassers zomaar, zonder toestemming, een sticker “Ik ben graag gezien op Marktrock 2009″ op mijn PASGEVERFDE fiets hebben geplakt. Het lef! Neen, ik ben er niet over te spreken.
Verder niets dan lof over de organisatie en de line up enz, vanzelfsprekend.
Hoogachtend,

 
Niets dan lof « LaJungfrau
(on augustus 19th, 2009 at 14:11)

[…] een kort woordje over onze trots, het stadsfestival der stadsfestivals, Marktrock, dat ik ook heb gepost op de stadsblog: Omdat ik zelf niet de gelegenheid heb gehad te bloggen over ons plaatselijke stadsfestivalletje […]

 
LJ
(on augustus 19th, 2009 at 23:50)

Wil er aan toevoegen dat ik jullie stadsblog op de voet volg al van toen ik zelf blogde, zo blijf ik altijd op de hoogte van alles wat er reilt en zeilt in Leuven! Merci voor alle tijd en moeite die er in deze blog wordt gestoken, het wordt ten zeerste geapprecieerd!