Dungeon Outdoor

Op zaterdag 19 september is het opnieuw Dungeon Outdoor, een muziekfestival met o.a. GRIMELOCK ft. MC Dynamic & Maelan, Netsky en vele anderen. Door de uitgebreide line-up begint Dungeon Outdoor al om 15:00. Het gebeuren gaat door in de Abdij van Vlierbeek, Oud Abtskwartier in Kessel-lo.

Voor meer informatie: zie de blog van Dungeon Outdoor.

Dungeon Outdoor

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Dungeon Outdoor”

Frank
(on augustus 30th, 2009 at 12:50)

oi ladz,
ik wou jullie laten weten dat indien jullie nog djz zoeken voor een volgende dungeon-editie, ik altijd voor jullie wil komen draaien, free of any charge ofcourse :) misschien dat jullie nog een openings-act zoeken ofzo. Ik zou blij zijn deze taak op mij te nemen. Sets zijn available online. Anyway, indien er ev. interesse is, je hebt mijn mail & myspace.

Thanx,
Monthy

 
Dries
(on augustus 31st, 2009 at 10:23)

Beste Frank, u neemt misschien best contact op met de organisatie van Dungeon Outdoor zelf, zie http://dungeonoutdoor.wordpress.com/

 
Abbott
(on september 12th, 2009 at 16:49)

oi ladz,
ik wou jullie laten weten dat indien jullie nog djz zoeken voor een volgende dungeon-editie, ik altijd voor jullie wil komen draaien, free of any charge ofcourse :) misschien dat jullie nog een openings-act zoeken ofzo. Ik zou blij zijn deze taak op mij te nemen. Sets zijn available online. Anyway, indien er ev. interesse is, je hebt mijn mail & myspace.

Thanx,
Monthy…