Koop een vlag van Damiaan

Op zondag 11 oktober 2009 wordt pater Damiaan heilig verklaard. De stad Leuven laat dit samen met de paters Picpussen en de dekenij niet onopgemerkt voorbijgaan. Om de initiatieven kracht bij te zetten, zal het beeld van pater Damiaan zoveel mogelijk in de Leuvense straten verschijnen. Zo hangt de stad 100 vlaggen met de afbeelding van pater Damiaan (tekening van Edward Clifford) in het centrum van de stad.

Maar dat mogen er meer zijn! Daarom kan iedereen een eigen Damiaanvlag kopen en uit zijn/haar raam hangen (1 m breed x 1.5 m hoog).

Een vlag kost 5 euro. Het bestelformulier kan je aanvragen via communicatie@leuven.be of tel. 016 27 22 50. De betaling verloopt via overschrijving. Nadien kan je de vlag afhalen in het stadskantoor. Bestellen kan tot 8 september.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.