Familiewandeling De Passionele Zeven

Toerisme Leuven heeft een nieuwe wandeling ontworpen die helemaal in het teken staat van de toptentoonstelling ‘Rogier van der Weyden. De passie van de meester‘ (vanaf 20 september 2009 in M). De nieuwe familiewandeling werd in samenwerking met illustratrice Ellen Cornelis en auteur Kristof Vereecke uitgewerkt.

Stap binnen in de wondere wereld van Meester Jan, de sympathieke klokkenluider van de Sint-Pieterskerk. Op een dag wordt hij halsoverkop verliefd op een exotische schone. Vuurwerk! De ideale verhaallijn voor een theaterstuk met als decor de meest passionele stad van het land: Leuven! Tijdens de wandeling ben je de ster van het theaterstuk. Klaar om te schitteren in ons Leuvens liefdesspel? Stap in de voetsporen van Fiere Margriet, Wijze Fons en de andere Leuvense helden.

Meer informatie op de site van de stad Leuven.

passionele-zeven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.