Gratis filmvisieweekend in Cinema ZED, 19& 20 september

Met alweer de start van een nieuw schooljaar in het vooruitzicht, kondigen Cinema ZED en de organisatie Lessen in het Donker een boeiend en goed gevuld Film-visieweekend aan op 19 en 20 september! Leerkrachten, en mensen gerelateerd aan educatieve organisaties, kunnen tijdens dit weekend gratis kennismaken met het scholenaanbod van Cinema ZED en krijgen zo de kans een aantal films uit het aanbod te bekijken. Op die manier geeft Cinema ZED leerkrachten de kans om zich voor te bereiden op een eventuele latere vertoning met de klas/school/organisatie in onze bioscoop. Met de lesmappen van Lessen in het Donker wordt dit laatste trouwens een fluitje van een cent! Tijdens het Visieweekend ontvangt elke leerkracht tevens een infopakket met het scholenaanbod van bevriende organisaties actief in audiovisuele educatie.
Inschrijven doe je door te surfen naar www.cinemazed.be/scholen en daar het inschrijfformulier te downloaden. Dit kan je mailen of faxen naar ingrid@fonk.be

kopie-van-visie-we_uitnodiging_2009

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.