Eargasm Open Air festival

Op 12 september kan je voor het 4e jaar opnieuw terecht in Boutersem om de zomer af te sluiten. Op het underground-festival Eargasm Open Air komen niet minder dan 50 djs draaien verspreid over 4 stages. Het nieuwe podium, Taka Taka gedoopt, zorgt ervoor dat liefhebbers van balkan, dubstep, drum & bass en reggae vanaf nu op Eargasm ook aan hun trekken komen. Eargasm steunt het project Blindnote financieel en symbolisch door de lichten op het festival een aantal keren te doven.

Op de mainstage mixen de betere underground-djs uiteenlopende vormen van psychedelic trance. Je kan er ook live het debuut-album horen van de Israëlier Afgin en Haltya van Finland stelt voor het eerst zijn eigen muziek in België voor. Van eigen land spelen Bitkit en Psyvader hun producties live op de mainstage.

De tweede stage wordt gehost door KetaLoco, gekend van Tomorrowland : je hoort er het nieuwste in minimal, progressive en tech-house gebracht door 14 djs van binnen – en buitenland. Het wordt vooral uitkijken naar Hybrids (UK) eerste dj-set in België en uiteraard resident-dj Caspar die elk jaar met een nieuwe promo-mix van This is Eargasm voor het ultieme oorgasme zorgt.

Verder is er nog de Marokkaanse chill-out om rustig met een chai-thee of koffie weg te dromen en dit jaar zien we dus de geboorte van de Taka Taka-stage waar diversiteit in de bevolking en hun verschillende muziekgenres gepromoot worden.

Tickets kosten in voorverkoop 10 euro. Aan de kassa betaal je 15 euro.

LeveninLeuven heeft 2 vrijkaarten te geef voor deze editie van Eargasm. Geef je volledige naam en emailadres op via het contactformulier. De eerste reactie heeft prijs.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Eargasm Open Air festival”

mathijs raf
(on augustus 28th, 2009 at 9:28)

vrijkaarten woepie :)