Een ode aan het betere Vlaamse levenslied

Naar aanleiding van de opening van het gloednieuwe museum M op 20 september, brengt Muziekcentrum Het Depot een ode aan het betere Vlaamse levensliedSMART voert befaamde Vlaamse pop- en rockartiesten op die eigenzinnige interpretaties brengen van zowel gouden klassiekers als vergeten pareltjes. Stel je Zeven Anjers, Zeven Rozen maar eens voor in de Triggerfingerversie of hoe zou Zo Mooi, Zo Blond en Zo Alleen klinken in een arrangenment van Mauro? Naast Ruben Block, Mario Goossens, Monsieur Paul ofte Triggerfinger en Mauro Pawlowski heeft ook Tom Pintens reeds toegezegd. Deze AllStars Band staat onder de deskundige leiding van Jan Hautekiet. Met welke muzikanten ze het podium nog zullen delen, blijft voorlopig even geheim. Maar het belooft alvast een unieke avond te worden, waar het kruim van de Vlaamse muziekwereld samen op één podium zal staan!

SMART vindt plaats op zondag 13 september in Muziekcentrum Het Depot. Deuren gaan open om 20h. De schade aan de portefeuille bedraagt een luttele 15 euro.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.