Leuven stript

Leuven Stript is een nagelnieuw stripfestival dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt op verschillende locaties in de Leuvense binnenstad.  Leuven Stript kan je een multidisciplinair cross-over-festival noemen, met leerrijke workshops, verrassende voorstellingen, unieke tentoonstellingen, een striproute, een stripcafé, films en nog veel meer.

Cinema ZED neemt de films voor zijn rekening. Op 1, 2 en 3 oktober pakt ZED uit met een mooie reeks stripverfilmingen: Persepolis, Dilbert, The Dark Night, Ghostmen en Largo Winch.

Leuven stript’ een hele week lang, van za 3 tot en met za 10 oktober.
http://www.leuvenstript.be/

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Leuven stript”

10 oktober: tweede editie Feest in de Boekerij
(on oktober 4th, 2009 at 20:06)

[…] 1.000 mensen gingen op de uitnodiging in. De tweede editie haakt in op het nieuwe stripfestival Leuven Stript en heeft een opvallend voetballuik. Omdat Bibliotheek Tweebronnen een bib met ballen […]