Donderdag Leuven laat – shoppen tot 20.00u!

Ook voor ‘Leuven Laat’ start het najaar met enkele leuke initiatieven op donderdagavond 3 september.

Zo kan je de komende najaarscollectie van Zara (Bondgenotenlaan 75) bekijken tijdens een modeshow om 18.00 uur op de stoep van de winkel.

Animatie op de Bondgenotenlaan is er ook bij United Brands (Bondgenotenlaan 30).

La Gaviotta/Marc O’Polo (Bondgenotenlaan 80) en Hempmade (Diestsestraat 145) bieden je meteen exclusief een koopje aan op deze eerste donderdagavond van september.

Ook bij Carissima (lingerie – Louis Melsensstraat 11) valt er wat speciaals te beleven: de slaapkoppen van Nynix ontwaken er in de étalage zo rond de klok van 18.00 uur. Het wordt een leuke humoristische levende étalage! En ook in de winkel staat men voor u klaar met de nieuwste modesnufjes van het seizoen.

Bij L’esprit de Caro (schoonheidsinstituut – Vaartstraat 10) kunt u zich laten verrassen met een exclusief ‘Leuven Laat’-arrangement.

En uiteraard staan op donderdagavond de terrassen van de Leuvense horecazaken uitgestald voor een gezellige babbel voor of na het shoppen of het werk. Wie het terrasje graag uitstelt tot wat later op de avond, kan eerst deelnemen aan de donderdagavond-verrassingswandeling. Die start aan de pui van het stadhuis om 19.30 uur en duurt ongeveer een uurtje.

Om het geheel af te maken, lopen er op donderdagavond 3 september enkele als poes verklede hostesses rond in de stad. Fluister hen het codewoord ‘catwoman’ toe en misschien win je een cabrioweekend of een etentje bij Ming Dynasty.

Lees het volledige persbericht.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.