Radio Modern

Back to the nifty fifties and swinging forties met Radio Modern! Een retro swingfeest met de knallende live band The Big Four Quintet, mooi uitgedoste vrouwen, rockers met vette fasjen en een stevige portie sax, drums & rock ‘n’ roll! Voor een derde maal strijkt Radio Modern neer in Het Depot voor een swinging, jiving en grooving night! Beleef op vrijdag 23 oktober een nostalgische trip en geniet een avond lang van deze unieke retrosfeer met old school swing en knetterende rootsmuziek! Kaarten kan je in voorverkoop voor 13 euro krijgen bij Bilbo, Fnac en JJ Records. Aan de deur van Het Depot ga je 15 euro moeten neerleggen. Dit is alvast de line-up:

20.00 Opening cocktail bar
21.00-21.45 Dancing Sophie
22.00-24.00 The Big Four Quintet
24.00-02.00 Afterparty met DJ’s King B & King Rick

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.