Feestelijke opening kermis

Gisterenavond werd de kermis op feestelijke wijze geopend. Alle kinderen die meededen aan de tekenwedstrijd werden uitgenodigd op het stadhuis waar ze onthaald werden op een drankje en kinderanimatie. Alle deelnemers aan de wedstrijd kregen een t-shirt met de winnende tekening. Onder begeleiding van een plaatselijke harmonie trokken ze vervolgens samen met de burgemeester en de schepenen richting Ladeuzeplein. De winnares van de wedstrijd mocht het lint doorknippen, waarna alle kinderen zich haastten om een plekje op één van de attracties te versieren.

Feestelijke opening kermis Leuven

Feestelijke opening kermis Leuven

Feestelijke opening kermis Leuven

Feestelijke opening kermis Leuven

Meer foto’s op flickr.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.