Vormingplus Oost-Brabant viert feest

Het feestjaar voor de 5e verjaardag van Vormingplus Oost-Brabant loopt nog steeds. Vormingplus houdt het ene verjaardagsfeestje na het andere. Eerst wonnen er vijf mensen een cursus bij hen thuis, daarna stonden ze in Leuven een hele zondag op straat. In september bezet Vormingplus een heel weekend lang de Appeltuin, en wordt iedereen uitgenodigd om mee te vieren onder het motto “VormingKlus, inspiratie voor je huis, je thuis”.

Op 12 en 13 september worden er maar liefst 30 activiteiten georganiseerd. Je leert er foto-albums maken, je zolder verbouwen, meubels restylen, decoratief schilderen, je kan er deelnemen aan geleide wandelingen en nog veel meer. Standup comedian Youssef El Mousaoui zorgt voor de lachsalvo’s. Er is kinderopvang voorzien en zelfs een strijkdienst, voor drukke mensen die twee vliegen in één klap willen slaan.

Het volledige programma vind je op www.vormingklus.be. Of bekijk rechtstreeks het uurschema.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.