Nieuw stand-up comedy seizoen in Leuven

Roadkill Comedy gaat verhuizen!

Vanaf september kan je voor je maandelijkse portie stand-up comedy terecht in café de Barcode in de Munstraat in hartje Leuven. Behalve een nieuw adres en het feit dat de comedians nu elke derde ZATERDAG van de maand zullen spelen in plaats van elke tweede zaterdag verandert er niks. Het is nog steeds de bedoeling het publiek goed te laten lachen met bekende en minder bekende comedians.

Er wordt volop gewerkt aan de planning van het komende seizoen. Tot nu toe hebben staan o.a. Bert Gabriëls, Henk Rijckaert, Ygor en Lieven Scheire op de agenda. Er zal ook een cover-avond georganiseerd worden, comedians die andere comedians naspelen… Twee keer zo grappig dus.

De line-up van 19 september:

  • Marlon Kicken: Vers Hollands talent.
  • Jeron Dewulf: Naast acteren en improvisatietheater waagt Jeron zich nu ook aan stand-up comedy en met veel succes zo blijkt, hij komt z’n kunsten in Leuven uitproberen
  • Veerle Malschaert: Te groot hart, te grote mond en teveel testosteron. Een dramaqueen on speed.

Allen daarheen op zaterdag 19 september, Barcode – Muntstraat – Leuven, deuren 20u30, start 21u00.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.