Word M-bassadeur!

Binnen enkele dagen opent M, hét langverwachte nieuwe museum van Leuven. Burgemeester Tobback, Frieda Van Wijck en Milow worden M-supporters van het eerste uur.

Het indrukwekkende museumgebouw, naar een ontwerp van Stéphane Beel, biedt zijn bezoekers een unieke blik op de stad. Met inspirerende kunstcollecties, gevarieerde tentoonstellingen en een vernieuwde aanpak die oude en hedendaagse kunst verweeft, zal M Leuven, zowel op architecturaal als op artistiek vlak, op de culturele kaart zetten.

M gaat meteen van start met M-bassadeurs. Deze club van M-sympathisanten geniet het hele jaar door van aantrekkelijke voordelen. Afhankelijk van de gekozen formule varieert dit van gratis tickets, over ontmoetingen met kunstenaars of uinodigingen voor vernissages tot een boeiende kunstreis. Zo is er voor elk wat wils. Het lidmaatschap is één jaar geldig en kan op elk moment ingaan.

M ziet zijn ‘ambassadeurs’ als ondersteuners van zijn werking. Een grote groep sympathisanten zorgt voor een goed fundament en een sterke inbedding van M in de stedelijke context. Hiermee voldoeet M ook aan haar missie om zoveel mogelijk Leuvenaars te betrekken bij de werking van M. Dit leidt uiteraard tot een grote legitimiteit en fundamenteel bestaansrecht van M.

Intendant Luc Delrue en voorzitter van M, Denise Vandevoort hechten veel belang aan klantenbinding: “Behoud wie je hebt en breng die naar meerdere activiteiten; laat je vrienden nieuwe vrienden rekruteren, en bouw cultuurervaringen op van kind tot volwassene”.

M wil ten slotte een brede basis om vrijwilligers te rekruteren. Een gediversifieerde vriendenvereniging kan een interessante gesprekspartner zijn. Via deze klankbordfunctie zal de werking ook voeling houden met de behoefte van de Leuvense kunstliefhebber.

Exclusieve avant-première

Als M-bassadeur kan je op zaterdag 19 september tussen 12 en 16 uur gratis naar het museum om de M-collectie én de prestigieuze openingstentoonstellingen rond Rogier van der Weyden en Jan Vercruysse in avant-première te bezoeken.

Voor alle informatie over het lidmaatschap van de M-bassadeurs en inschrijvingen kan je die dag terecht aan de M-bassadeursbalie in het onthaal van het museum

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.