Zwemmen voor een weeshuis

Zondag 4 oktober organiseert ‘Buurt In Beweging’ op het Kadoc plein in Leuven voor de tweede keer een wijkfeest voor het goede doel. De opbrengst gaat zoals vorig jaar integraal naar het Indische weeshuis Kishor Nagar.

Na het succes van vorig jaar besloten de initiatiefnemers zich opnieuw aan een evenement te wagen om de buurt dichter bij elkaar te brengen. De organisatoren willen dit jaar voor een mediastunt zorgen. Met de hulp van bekende Vlamingen gaan ze op zoek naar 800 jongeren die bereid zijn te zwemmen voor de 800 weeskinderen van Kishor Nagar. Iedere gezwommen lengte levert iets op voor het weeshuis.

In de tuin van het Kadoc bij de Frederik Lintstraat zullen er allerlei activiteiten plaatsvinden in het kader van milieu en gezondheid. Naast een aantal live optredens van onder andere Anton Walgraeve, zijn er workshops, Indische dansen en animaties voor kinderen. Wie nog niet moe is na het sponsorzwemmen en buikdansen, kan de avond afsluiten met een fuif in het Huis Der Rechten.

De vorige editie lokte 600 deelnemers en realiseerde zo een opbrengst van 807 euro voor het weeshuis.

Wanneer?
Zondag 4 oktober 2009
Start: 13.00u
Einde: 23.00u
Afluitende fuif in Huis Der Rechten (Tiensestraat 53, 3000 Leuven)

Waar?
Tuin van het Kadoc (KULeuven) op de hoek Frederik Lintstraat en Vlamingenstraat, 3000 Leuven
Sponsorzwemmen: Sportoase Leuven (Philipssite 6, 3000 Leuven)

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.