Nieuwe smoothiebar in Leuven

Update: De smoothiebar is ondertussen een bierfcafé geworden waar er meer dan 160 verschillende bieren te verkrijgen zijn.

Leuvense smoothieliefhebbers komen sinds kort opnieuw aan hun trekken. Na de sluiting van De Fiere Margriet, is er een nieuwe smoothiebar in Leuven. In de Tiensestraat vind je sinds 1 juli 2009 Juice Deluxe. Juice Deluxe biedt een keuze uit een 35-tal smoothies die klaargemaakt worden waar je bijstaat. Je kan de smoothies in drie verschillende maten verkrijgen: 33 cl, 44 cl en een flesje van 50 cl.

En zeg nu zelf, wat smaakt er beter op een zonnige zaterdag dan een lekkere smoothie? Wel jammer dat Juice Deluxe bij ons eerste bezoek geen bananen meer had. Ok, het was al rond vier uur in de namiddag, maar toch, bananen zijn mijn favoriete smoothie-ingrediënt. Als alternatief ging ik dan maar voor de Red Apple, terwijl mijn vriend een Blueberry King probeerde. Voor de faire prijs van 3.70 euro hadden we een overheerlijke beker gezond. Ideaal om snel de dorst te lessen tijdens het winkelen of na een saaie les. ;-)

Lees ook wat Kathleen ervan vond.

juicedeluxe

Praktisch
Tiensestraat 23
3000 Leuven
http://www.juicedeluxe.be/

Bookmark and Share

Er zijn 5 reacties op “Nieuwe smoothiebar in Leuven”

Kathleen
(on september 24th, 2009 at 11:30)

Ook nog even dit er aan toevoegen: de pet flesjes 50cl zijn herbruikbaar! Als je opnieuw met het flesje naar Juice Deluxe gaat voor een nieuwe smoothie, krijg je 20 cent korting. ;)

 
bart
(on september 24th, 2009 at 18:51)

ben er geweest. was echt goed.
P.S.: kathleen heeft groot gelijk over kinepolis op haar blog.

 
Cindy
(on september 28th, 2009 at 15:31)

Ben er ook al een paar keer gestopt, de smoothies zijn er altijd supervers en lekker, goede prijzen en heel vriendelijk personeel. Ben blij dat Leuven eindelijk ook terug een smoothiebar heeft.

 
Tanja Goossens
(on februari 17th, 2010 at 16:50)

Ik ben er net geweest en ik vroeg me ook af of ik mijn flesje niet opnieuw zou kunnen gebruiken. Bij deze is mijn vraag beantwoord :-) Ben ook zeer tevreden, als je de promo van de maand neemt heb je twee smoothies van 50cl voor 7 euro! Dat is dus 1,8 euro korting. Mij zien ze daar zeker terug mét mijn klantenkaart, hihi.

 
caroline bovy
(on april 1st, 2010 at 22:41)

ben er ook sinds opening klant,en kan de uitbater alleen maar toejuigen,het blijft iets riskant,zo je eigen zaak openen,maar succes verreist durf!de ligging,geloof ik in,en een gezonde snack,met eerlijke prijs is altijd verwelkomend!veel succes gewenst,nog wat meer zon,en jou klanten zullen nog meer toestromen!