Leuvens Alumni Orkest met het concert “Het Grote Winterprobleem”

Het Leuvens Alumni Orkest organiseert op zaterdag 7, zondag 8 en zondag 15 november 2009 concerten voor kinderen met als titel “Het Grote Winterprobleem”. Het Grote Winterprobleem is een muzikaal sprookje gericht op kinderen dat speciaal geschreven werd voor deze voorstelling. De symfonische muziek komt uit “De Schilderijententoonstelling” van Moessorgsky en wordt live gespeeld door het 70-koppig Leuvens Alumni Orkest onder leiding van Hans Casteleyn. De voorstellingen gaan door in de Aula Pieter De Somer te Leuven. Ticket kan je bestellen via de website van het Leuvens Alumni Orkest. Meer informatie over deze concerten kan je vinden in de concertkalender.

het_grote_winterprobleem

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.