Herfstshopping 2009

De modesector beleeft momenteel de start van het winterseizoen met de jaarlijkse herfstshopping. De etalages tonen wat er op modevlak dit najaar te beleven valt en de winkeliers zetten hun beste beentje voor. Heel wat winkels houden hun zaak op zondagnamiddag 4 oktober open en pakweg 120 winkels blijven op donderdagavond 1 oktober open tot 20.00u om de klanten die liever de drukte van het weekend willen vermijden de kans te bieden om rustig te shoppen.

In de aanloop naar het herfstshoppingweekend vrolijken op donderdag 1 oktober van 17.00 tot 20.00u 35 mimeartiesten je bezoek aan het stadscentrum op. Voor de gelegenheid zullen er ook meer winkels dan gewoonlijk open zijn. Alle info vind je op www.leuvenlaat.be.

Bij FNAC is er donderdagavond om 18 u een exclusief optreden van de groep BASTA! en Gobelijn in de Mechelsestraat ‘stript’. In de aanloop naar het Leuven stript festival kan je bij Gobelijn op donderdagavond ‘Vogeleplunk’ gaan spelen. Als je niet weet wat dat is, ga dan zeker eens langs. Als je wint, krijg je een strip cadeau en voor de gelegenheid 15% korting op je aankopen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.