Verhalen langs de waterkant

Naar jaarlijkse gewoonte wordt het zomerseizoen in Provinciedomein Kessel-Lo afgesloten met een slotfeest. Dit keer strijkt op vrijdag 9 oktober 2009 het vertelcollectief Mandragora uit Leffinge strijkt neer in Provinciedomein Kessel-Lo. Vier vertellers met totaal verschillende verhalen nemen je mee in hun fantasie.  Is er in de vijver van het provinciedomein ooit een abdij verzonken? Lven er echt vreemde wezentjes in de bomen? Wat gebeurt er allemaal ‘s nachts om 12u bij volle maan? Vertellen mensen uit vreemde landen ook vreemde verhalen? Dat wordt dus een avond om met het hele gezin te genieten in een prachtig natuurlijk en sprookjesachtig decor. De vertellingen beginnen om 20 uur, 20.30 uur, 21 uur en 21.30 uur. Toegang gratis. Omstreeks 22 uur is er een vurig eindslot met een optreden van Pyromantiek aan de evenementenweide.

Bookmark and Share

Er zijn 2 reacties op “Verhalen langs de waterkant”

jnloco
(on oktober 3rd, 2009 at 20:02)

Op welke datum valt dit slotfeest?

 
Ellen
(on oktober 4th, 2009 at 19:38)

Het magisch slotfeest is vrijdag 9 oktober 2009 vanaf 20u op het provinciedomein in Kessel-Lo.