Preparee Openingsoptreden op 15 oktober

Op donderdag 15 oktober 2009 organiseert studentenimproteam Preparee zijn openingsoptreden in aula Max Weber te Leuven. In de vakantie hebben ze zeker niet stilgezeten en ze zijn helemaal klaar voor nog scherpere impro in het nieuwe academiejaar. Je kan je tickets reserveren via de preparee website. Studenten betalen 1 euro, niet-studenten betalen 2 euro. De plaatsen zijn beperkt dus het is aangeraden om te reserveren zodat de tickets klaar liggen aan de kassa.

Leven In Leuven mag een duoticket weggeven van het openingsoptreden. Degene die eerst reageert, wint!

  • Tijdstip: donderdag 15 oktober 2009 om 20:00
  • Locatie: Aula Max Weber (bij Alma II), Parkstraat 45, 3000 Leuven
  • Meer informatie op de website of op facebook

openingsoptreden_preparee

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.