Mo* debat in het Provinciehuis: Kunnen boeren de wereld redden?

Op woensdag 14 oktober 2009 organiseert Vredeseilanden in samenwerking met MO*-magazine een debat over de toekomst van landbouw in de wereld. Bart Staes (Europees parlementslid GROEN!), Piet Vanthemsche (voorzitter Boerenbond), Patric Buggenhout (CEO Milcobel) en Luuk Zonneveld (directeur Vredeseilanden) gaan het debat aan in het Provinciehuis van Leuven (Provincieplein 1, 3010 Leuven). Het debat wordt ingeleid door Ann Vandepoel, die als melkveehoudster goed geplaatst is om de crisis in haar sector te duiden.

  • Meer info: Debat: kunnen boeren de wereld redden?
  • Tijdstip: woensdag 14 oktober om 20:00
  • Plaats: Provinciehuis Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3010 Leuven
  • Toegang is gratis. Inschrijven via info@vredeseilanden.be of 016 31 65 80
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.