CircusBOEM! laat het circus knallen

Tijdens de herfstvakantie op 4, 5, 6, 7 en 8 november 2009 schiet ARTBOEM vzw een heleboel circus de lucht in. Vang deze explosieve pareltjes op tijdens het vijfdaagse festival CircusBOEM! en geniet van circus in alle maten en gewichten.

Zo verrast het huppelende duo OKidOK met vlijmscherpe acrobatische stunts. Cie Kitschnette jongleert met pannenkoeken en in de tent van Circus Dwaaltuin duik je in de geschiedenis van een echt Leuvens circus.

Tijdens het kletterend circuscabaret ArenA haalt een verse lading jong, aanstormend talent alles uit de kast en gooit zich voor de leeuwen. Tussendoor blaast een liveorkest het stof van enkele oude circuspartituren.

Nog muziek? En film misschien? In Stom Circus goochelt Tuur Florizoone met het rijke klankenpalet van zijn accordeon. Zo kleurt hij The Circus, het zwartwit meesterwerk van Charlie Chaplin, muzikaal in.

Kortom: een niet te missen knallend circusfeest.
Programma: www.artboem.be
Tickets en info: info@artboem.be en 0497 22 56 03
Festivalcentrum: De Appeltuin – Weldadigheidsstraat 74 – 3000 Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.